Kaikkialla tätä lamellaaria!

Tein sitten iltani iloksi lamellaaria. Selkäosa on valmiina. Kuten aina, on ensimmäiseksi valmistunut selkää, koska siinä on enemmän punonnan ongelmakohtia. Tässä vaiheessa voin mainita yhden neuvon. Vaikka olen viilannut kaikki terävät reunat pois, voi silti nahka alkaa leikkautumaan, aiheuttaen ylläreitä kun kiskon nyöriä hauikset punaisina. Joskus lanka vain menee junturaan niin lujaa, että muu kuin eläimellinen voima ei auta. Ja jokainen voi arvata mitä tapahtuu kun tässä vaiheessa nyöri katkeaa.

Toiseksi opin että lameleja oli sittenkin liian vähän. No. Onneksi niitä tekevä kaveri on tulossa muutenkin huomenna tänne. Sekä omaa ISON varaston niitä.
Kuvissa tänään työni tulos.

Hirveä hinku tehdä omalle lamellaarille helma. Sekä legioonalaisvarusteet. Onneksi etenkään jälkimmäiseen ei ole budjettia.

Hyvää viikonloppua mussukat. Vaikenen viikonlopuksi.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Kaikkialla tätä lamellaaria!

  1. Milla sanoo:

    Böö! Olenko mä missään maininnut siitä, että yhdessä ensimmäistä maailmansotaa käsittelevässä kirjassani on valokuva vuodelta 1917 tai 1918…olikohan se Georgiasta/Gruusiasta…joka tapauksessa Kaukasukselta, jossa on joukko itsenäistymistä (saksalaisten avulla) havittelevia talonpoikia… Ja yhdellä on selvästi yllään ketjupaita ja toisella hauberkki… Lamellaariin en ole (vielä) törmännyt.

  2. knotte sanoo:

    Et ole. Voisit itseasiassa lainata kirjaa minulle joskus. Kiinnostaisi nähdä tämä kuva. Tulen joskus kun aikaa riittää kirjoittelemaan tästäkin aiheesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s