Ketjuhupun koston poika

Eli raportti ketjuhupun teosta. Sen niitatun. 🙂

Elikkäs.

Kolme riviä tehty.

Huomioita. Tenkää ensimmäiset vähintään neljä riviä niittaamatta ja niitatkaa ne kasaan vasta kun näette että se toimii. Itse kompastuin siihen että ohjeet mitä noudatin olivat pyöreälle langalle, eikä litteälle prikkamaiselle palalle, joten rakenne on väkisinin erilainen. Itse olen joutunut purkamaan ja kikkailemaan paljon että huppu on tässäkin tilassa.

Viime yönä niittaillessani venäytin myös olkapääni siihen tilaan että tuska on sitä tasoa että liike sattuu. En siis tarinoi lisää tänään. Enkä tee faktapläjäystäkään vielä.

Summasummarum:

1-10 skaalalla.

Aikaansaanti:5

Ketutus:8

Raivo:100

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Ketjuhupun koston poika

 1. henkka sanoo:

  Hyvä että joku on aloittanut hermoja repivän projektin..itse uskalsin hommata”oikeita”niitattuja 8mm, litteitä kolmio niitillä olevia renkaita vasta kun harjoittelin tekemällä paidan ja hupun ns. avolenkeistä!
  Ajattelin myös aloittaa ”helpommasta” öh siis nopeimmin valmistuvasta ehkä ,eli rengaspanssari hupusta (saan ehkä joskus valmiiksikin).
  Tuosta niittauksesta…kannattaisiko huppu,(paita) tehdä kokonaan valmiiksi ja sitten vasta lyödä niitit?

 2. knotte sanoo:

  En tiedä kannattaako ihan noin paljon tehdä valmiiksi niittaamatta. Voi sitten tulla ihan uusi ja henkilökohtainen helvetti siitä niittauksesta taas.
  Suosittelen ehkä sitä että tekee aina pari riviä kerrallaan ja niittaa sitten jos huppua tekee. Voi aina kokeilla laskeutuuko se vielä ja toimiiko se yleensäkkään, vai pakkautuuko se masentavaksi pipomaiseksi käärmeenpesäksi. Itse joudun nähtävästi poistamaan ylimmän rivin koska se vain jumittaa hupun huipun yhdeksi mytyksi tällä hetkellä.

  Mutta tämä on vielä vähän teoriapohjaista pohdintaa koska oma projektini joutui tauolle viikoksi olkapään mentyä räks. Enkä ole voinut väkertää eteenpäin huppua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s