Ketjupäivitys

Ketjuhuppu ei ole edennyt nimeksikään. Syynä tähän on tekijän ongelmat 3D hahmottamisen kanssa. Tai jotain siihen suuntaan. Tällä hetkellä huppu on etenemässä kolmannelle rivilleen. Mutta se on purettu ja kasattu kolmeen kertaan ennen sitä.

Vihjeenä: mikäli tällaisten asioiden kuten ketjuhuppu, hahmottaminen on vaikeaa, kokeile tehdä sitä aluksi jonkun oikean muotoisen esineen päällä. Minä esim. olen käyttänyt styroxista päätä. Se on paljon pienempi kuin oma pääni. Mutta oikean muotoinen. Kunhan rivejä on tarpeeksi ettei enää pelota, jätän pään pois. Ennen sitä saa ketju levätä sen päällä nuppineuloilla jumitettuna paikoilleen. Koko laitos näyttää joltain Hellraiserin mölliäisten ja modernin taideteoksen väliltä. Joskus sitä miettii miksi oikein tekee tällaisia asioita.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Ketjupäivitys

 1. henkka sanoo:

  Se aijemmin ehdottamani idea että koko huppu valmiiksi ja sitten niitit! Hitto ei todellakaan toimi…oon nyt tehnyt viisi riviä valmiiksi,jo niiden niittaaminen tuottaa ongelmia.Elikkä meinaan korkeintaan tehdä sen pari riviä ja sitten niitata.
  Itse käytän ”päänä” kukkaruukkua, palloa ja paria pipoa sen saa hyvin säädettyä vällyillä oman pään kokoiseksi ja muotoiseksi.
  Niitauskin alkaa pikkuhiljaa sujua kun tein itse kunnon pihdit sitä varten.

 2. knotte sanoo:

  Keskustelin tässä kaverin kanssa joka on ottanut niskoilleen saman rautainfernon kuin mekin. Hän itse tekee niin että tekee rivin ja sitten niittaa. Mutta kaipa jokaiselle on oma paras tapa? Kaikilla omat neuroosit ja logiikka millä toimii parhaiten.
  Pitänee sitten kun näitä on saanut valmiiksi niin tehdä jonkinlainen yhteenveto miten tehdä niitattu huppu ilman että joutuu pehmustettuun huoneeseen hihittämään tai syömään rauhoittavia.
  Katsotaan nyt millaista kommenttia tästä huushollista tulee sunnuntaina kun olen tehnyt viikon työn. Ei ole meinaan ollut ihan ongelmaton episodi. Taaskaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s