Petjukäivitys

Niin lähellä, mutta silti niin kaukana. Tämän viikon lopputuloksena kasassa 8 riviä. Nyt on pakko lopettaa koska alan sekoamaan rytmissä. Ihan ei viikon tavoitetta saavutettu, mutta ei viikkokaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Seuraavan 7 päivän tavoite: 8 riviä lisää.

Mutta mitä tässä on opittu? Parikin asiaa.

A) Renksujen reiät ovat eri kokoisia. Samoin niitit. Kannattaa tekiessään katsoa että ne ovat edes suht. saman kokoisia. Eikä yritä tunkea taistelulaivan kokoista niittiä neulansilmään.

B) Mikäli reikä on aivan tukossa, voi sen avaamiseen käyttää naskalia. Kannattaa kuitenkin varoa ettei tärvää äidin, tai omaa, pöytäänsä. Tai sormiaan. Tai renksua.

C) Suosittelen oikeasti tekemään ensin muutaman koerivin niittaamattomilla minkä purkaa myöhemmin. Ihan että tajuaa tekniikan kunnolla. Ettei käy niinkuin minulle että 2 ensimmäistä versiota meni roskiin.

D) Jokaisen niitin ei tarvitse olla 100% täydellinen kisällintyönäyte. Riittää että niitti pysyy kasassa. Muuten saa vatsahaavan. Tai ainakin minä saisin.

E) Hengitä. Ota taukoja. Pysyy olo hyvänä. Juo jotain hyvää ja kuuntele musiikkia samalla. Pysyy meninki rentona. Hengitä.

Mutta nyt riittää tältä päivältä. Ensi viikolla ehkä jotain linkkilistaa hyviin ketjuohjeisiin. Tietenkin jos tahtoo jotain muuta aiheeseen liittyvää, voi toivoa. Kuvia lisään myöhemmin. Nyt en jaksa penkoa kameraa esiin. Total War, here i come.

Everybody, dance to the music.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s