Apinaliiton päämajasta kajahtaa

Tällä hetkellä on puubucklerin kahva liimauksessa. Jahka se on kasassa niin laitan kuvat näkyville. Liimaantumista odotellessa saatte kestää taas tahvoja ajatuksiani.

Minua pohdituttaa tällainen asia.

Miksi osassa elävöitysharrastusta larppivertaukset ovat niin hirveä rikos. Olen nähnyt kuinka ihmiset saavat ulostahalvauksia ja melkein lobotomiaa ja lääkitystä vaativia paniikkioireita kun heiltä kysytään ovatko he larppaajia. Vaikka larppaaja ja elävöittäjä ovat eri asia. On harrastusten ero lähinnä sama kuin nauta ja sika-nauta jauhelihalla. Eläydytäänhän molemmissa toiseen henkilöön ja paikkaan. Vai väitätkö että kiskaistessasi pellit päälle olet vain Kalle koodaaja jolla on haarniska ja joka on nyt mukamas keskiajalla tms.? Minulle on loppujen lopuksi yksi hapan hailee mitä kukakin on mistä mieltä. En vain käsitä tällaisia perusteettomia paniikkireaktoita.

Päivän popkulttuurireferenssinä: Katsoin eilen Bram Stockers Draculan. Vaikkakin leffa oli paljon makeampi kuin muistin(ja puvustajalla sekä lavastajalla oli nähtävästi todella luova lääkitys), pohdin silti seuraavaa. Draculalla oli alussa se ihme haarniska joka näytti olevan kampakuvioitua jauhelihaa. Ei siinä mitään. Se näytti ihan hienolta, mutta kovin muoviselta. Mikä johtikin pohtimaan. Istuuko jossain unohtunut jauheliha Power Ranger suremassa kun joku pitkätukka tuli ja vei haarniskan?

Päivän nettireferenssi.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s