Lässynlässynhölpönpölpönmömmötimömmöti… Tee nyt sitä haarniskaa!


Eli vuorossa on statuspostailua, ihmettelyä ja pieniä juttuja.

Aluksi pieni juttu. Joku on saattanut huomata että blogin päivitystahti on hidastunut viimeaikoina. Alla olevassa kuvassa on selitys sille.

Muita tiedotuksia ja häröilyjä:

Gambesoni. Sen uudelleennakitus edistyy. Tänään pitäisi koko etupuolen olla nakitettu klo 23 mennessä ellei ihmeitä tapahdu. Sitten onkin enää selkä ja hihat. Hihojen tekemistä tosin pelkään. Kuullostaa ainakin vaikealta moinen supersokko-ompelu. Well. Aika näyttää miten käy. Jos jollakulla on vinkkejä tähän niin otetaan ilomielin vastaan.

Haarniskaneuroosi on TAAS löydetty hakusanalla rinnat haarniskassa. Tästä ihan oikeasti pitää kohta keksiä jotain kirjoitettavaa.

Sitten kysymyksiä. Jos joku tietää jotain mainiota kirjaa ketjupaidoista tai ensimmäisistä eurooppalaisista tuliaseista niin kertokaa. Myös nettisaitit käyvät.

Sitten löyhästi historiaan liittyvä leffavinkki. Katsoin juuri Norjalaisen elokuvan Död Snö. Mikäli opiskeliat vs natsizombiet huumorisplatter kiinnostaa niin suosittelen. Splatterin osuus on aika vähäinen ja historialliset varusteet näyttävät komeilta. Ja huumori harvinaista kyllä oikeasti hauskaa. Ainakin minusta.  Sitäpaitsi minusta pitää suosia skandinaavisia kauhuleffoja jotka tykittävät paljon paremmin kuin esim. amerikkalaiset.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s