Niittejä! Niittejä! Ihania niittejä!

Viimeiset kaksi päivää on niitattu naama punaisena ja sormet sinisinä. Aika vähän on silti niittejä lyöty mutta silti.

Ostin aikanaan halvan nivelletyn bevorin. Se oli todennäköisesti halpa siksi että sen ylempi osa ei pysy itsestään ylhäällä. Tähän ovat jotkut tehneet erilaisia liikkuvia ratkaisuja. Itse lyötyäni niitin siine tajusin että eihän se pentele liiku ja näytti siltä että liikkuva osa jää pysyvästi yläasentoon. Vähän aikaa brutalisoituani sitä liikkeelle eri apuvälineiden kanssa sain kuin sainkin siihen liikkumavaraa. Nyt minulla on kaksiosainen bevor jonka ylempi osa siis pysyy itsestään ylhäällä ja tulee alas jos ottaa ja painaa vähän enemmän voimalla.

Toisena projektina lopetin yhden kauan minua piinanneista UFO:ista. Vaihdoin lamellaaripanssarini hihnoja paikallapitäneet kromatut vastaniitit rautaisiin niitteihin. Kaikista ei tullut järkyttävän kauniita. Mutta ei niistä liian rumiakaan tullut.

Uteliaille mainittakoon että olen myös vihdoin alkanut punnitsemaan haarniskaani. Gambesoni painaa 7kg ja lamellaari 8kg. Torsoani suojaa siis 15kg suojusta. Epic coolnes.

En kuvannut tätä projektia sen kummemmin. Uskon että kaikki, tai ainakin melkein kaikki, tietävät miltä niitattu niitti näyttää. Mikäli joku tahtoo kuvia esim. bevorin niittauksesta niin pyytää reippaasti. Ei ole mikään ongelma ottaa niitä. En vain näe syytä ottaa tästä tilanteesta niitä ellei joku erikseen koe tarvetta.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Niittejä! Niittejä! Ihania niittejä!

  1. Simo sanoo:

    No pistäppä ihmeessä kuva valmiista tekeleestä. Olen tuumannut että itsekin pitäisi moinen nivelletty kuolain pitäisi hommata. Taitaa kuitenkin olla hyvä oppimisen paikka, joten teen sen varmaan itse ensi syksynä. Linkkasin tämän blogisi muuten omaani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s