Peltijuttuja, niittijuttuja ja muuten vain juttuja

Minulta pyydettiin kuvia bevorini niittauksesta. Nyt niitä saa.

Kyseessä on siis Battle Merchantilta ostettu n20e maksanut 2 osainen bevor. Ikävä kyllä kasvojen eteen nouseva osa ei itsestään pysynyt ylhäällä. Mikä varmaan selittää hinnan. Ei siis muuta kuin pora, vasara ja niittejä kauniiseen käteen(ja myöhemmin ruuvimeisseli ja kynnenalainen mustelma), kirosanoja valmiiksi varastoon ja menoksi.

Tältähän se bevori aluksi näyttää. Eikös olekkin aika evilin näköinen? Kyllä Skeletorillekkin kelpaisi?

Sitten poraa reiän jommallekummalle puolelle punaisella merkityn kohdan seutuville.

Kannattaa itse katsella mikä kohta näyttää hyvältä. Ei ole mitään oikean tai väärän kokoista niittiä. Omia aivoja taasen kannattaa käyttää. Mielummin pidempi kuin lyhyempi niitti. Eikä sitten käytetä mitään ruostesuojattuja tai sinkittyjä. 😉

Sitten hakataan niitti toisesta päästä littanaksi. Tässä vaiheessa kannattaa vähän väliä pysähtyä ja sovitella. Jotkut ovat jättäneet niitin pitkäksi ja työntävät sitä edes takaisin riippuen tahtovatko pitää kupin ylhäällä vai ei Minulla taas kävi tuuri ja tuli ns. perfect fit vähän työn jälkeen. Ei pidä pelätä tarvittaessa takoa vähän bevoriakin. Mutta se todennäköisesti ottaa pari naarmua itseensä missä tapauksessa tahansa. Joten ei pidä lähteä projektiin sillä mentaliteetilla että se on yhtä tasaisen kauniin sileä kuin ennen.

Kannattaa muuten jättää niitin valmis kanta ulkopuolelle. Näyttää paremmalta.

Omani sain näinkin tiiviiksi takomisella. Lopussa piti tosin vähän ruuvimeisselillä jenkata ylempaa kupin osaa jotta se meni ensimmäistä kertaa yli. Sitten vähän renkkasin sitä edestakaisin ja voilamargariinillakasviöljyllä! Lopputulos on tässä. Siinä renkkausvaiheessa kuppi löi jotenkin sormille joten kannattaa varoa. Sisäpuolella oleva musta ruostesuojaus ottaa vauriota prosessissa ja bevorin kuppia liikuttaessa tästä lähin.

Ja sitten se on toivottavasti valmis.
Sitten pari disclaimeria.
1) EN TODELLAKAAN TIEDÄ MITEN NÄMÄ OIKEASTI TOIMIVAT. TÄMÄ ON HÄTÄTILANTEESSA TEHTY MEDIEVAL MERCENAY FIELD MODIFICATION(MeMeFiMo).
2) JOS TEET NÄILLÄ OHJEILLA OMASTA BEVORISTASI MODERNIA TAIDETTA, AVARUUSKAPPALEEN, ULOTTUVUUSHÄIRIÖN, ROMUKASAN TMS. EN OTA MITÄÄN, SIIS YHTIKÄS MITÄÄN VASTUUTA.
3) Tiedän että kuvat ovat kuin 5 vuotiaan ottamia. Jos joku tarvitsee parempia kuvia niin pyytää ja laitan paremman kuvaajan kuin minä asialle. 😉

Sitten muihin asioihin.

Gambesoni? Se edistyy. Saatte kuvia kun se on valmis.

Sain uuden kypärän! WOOT111! Warusseppien pääjehu Marko Saari teki mitä parasta työtä ja valmisti minulle ehkä räheimmän kettlehatin ikinä.

Maastokuvioitu t-paita ei kuulu keskiaikavarusteisiini. Kypärän alla oleva pehmomyssy taas kuuluu. Myös parta ja kyllästynyt ilme kuuluvat.

Ja miksi sitten minulle tulvii uusia varusteita tällä hetkellä ja vanhoja modifioidaan ja parannetaan naama sinipunavihreänä? Koska olen menossa tänne!
Tänään on enää 70 päivää aikaa nostaa aerobista kuntoa ja hartiavoimia. Sitten 10 päivää aikaa itse H-hetkeen ja pitääkin ruveta pakkaamaan ja hermoilemaan ja matkaamaan.

Viva la Torremolinos! Viva la Bodom! Onneksi olkoon jos tänne asti jaksoit lukea.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s